Friday, April 9, 2010

Pallisupp

Vaja läheb: porgand, porru, kartul, köögilviljapuljong, hakkliha, riivsai, muna, sool, pipar
Kõikide ainete kogused sõltuvad tujust ja poti suurusest :-)

1. Valmista frikadellid.
Sega kausis hakkliha riivsaia ja munaga, maitsesta soola-pipraga. Vormi tainast väikesed pallid.
(Võib maitsestada ka Vegeta maitseainega)

2. Nüüd pane pool potti vett tulele.
Samal ajal, kui vesi keeb koori kartulid ja tükelda väikesteks kuubikuteks.

3. Pane pann tulele ja tükelda porgandid ja porru. Hauta neid pannil väheses õlis madalal kuumusel kuni köögiviljad on poolpehmed.

4. Vesi potis hakkas keema! Pane vette kartulid ja keeda poolpehmeks.

5. Lisa puljongipulber, hautatud köögiviljad ja frikadellid. Lase keeda ja vajadusel korja vahtu.

6. Keeda veel umbes 10-15 minutit.

No comments:

Post a Comment