1 suvikõrvits
4 tomatit
soola ja musta pipart
4 broilerifileed
1 pk Santa Maria ürdimarinaadi (või mõni muu kanale sobiv marinaad)
300 g juustu (nt mozzarella)
4 dl vahukoort
2 sl punast või rohelist pestot
2 küüslauguküünt
Pane broilerifilee kaanega karpi, vala peale ürdimarinaad. Lase külmas umbes paar tundi seista.
Viiluta suvikõrvits ja tomatid, lao kihiti võitatud ahjuvormi. Maitsesta soola-pipraga ja kata õhukeste juustuviiludega. Pruunista kanafileed pannil väheses õlis ning tõsta ahjuvormi, kata ülejäänud juustuga. Sega omavahel koor ja pesto, maitsesta purustatud küüslauguküüntega. Vala kooresegu kõige peale, küpseta ahjus 200 c juures 25 minutit. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.
* Maitseb sama hea ka järgmisel päeval. Viiluta kanaliha, pane see koos järele jäänud kastmega vormi ja soojenda ahjus.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment