Vaja läheb:
500 g sea välisfileed
100 g peekonit
soola, pipart, sinepit
Kartulid
Õli
Või
Kohvikoor
Lõika sea välisfilee ja ka peekon õhukesteks viiludeks. Vasarda haamriga õhukesemeks.
Lao lihatükid ritta ja pane neile peale peekoniviilud.
Maitsesta soola, pipra ja sinepiga.
Keera rulli. Kinnitamiseks kasuta hambatikke.
Kuumuta pannil õli.
Kuumale õlile lisa tükike võid.
Pruunista liharullid suurel kuumusel mõlemalt poolt.
Pane pruunistatud lliharullid ahjuvormi ning küpseta 200 c juures umbes tund või kuni rullid on pehmed.
Kartulipudru jaoks keeda kartulid päris pehmeks.
Purusta keedetud kartulid pudrunuia või mõne muu abivahndiga.
Lisa tükike võid ja kohvikoor ning vahusta miksriga.
vajadusel lisa ka soola.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment