Monday, November 15, 2010

Kanahautis

1 maitsestatud broiler või 1 kg broileri poolkoibi marinaadis (Tallegg)
5 dl maitsestamata jogurtit
1 tl tšillipulbrit
1 tl soola
1 tl suhkrut
2 küüslauguküünt
1 spl õli
2 paprikat
1 porru
1/2 purki purustatud tomamteid

Kuumuta ahi 200 kraadini. Tükelda broiler. Tõsta broileritükid või poolkoivad võitatud ahjuvormi. Sega maitsestamata jogurt, tšllipulber, sool, suhkur ja hakitud küüslauguküüned. Vala kaste vormi ja küpseta 30 minutit. Vahepeal tükelda paprika ja viiluta porru. Kuumuta pannil õli ja prae selles paprikaid ja porrut mõni minut. Lisa tomatikonserv, sega tõsta tulelt. Vala segu ahjuvormi. sega kergelt läbi ja jätka küpsetamist veel 30 minutit. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

No comments:

Post a Comment