Minu firmaroog:)
12 viilu loomaliha
12 viilu peekonit
sinepit
soola
musta pipart
2 spl õli
2 spl võid
3 sibulat
6 tomatit
300 ml lihapuljongit
300 ml punast veini
puust suupistetikke (hambaorgid)
Vasarda lihaviilud ja peekoniviilud õhukeseks (seda on hea teha läbi toidukile). Aseta igale lihaviilule peekoniviil ja määri sellele sinepit. Maitsesta soola ja musta pipraga, keera rullid kokku ja kinnita puust suupistetikuga.
Pane pannile esmalt õli, seejärel või. Kui või hakkab pruunistuma, aseta liharullid pannile ja pruunista. Nüüd tõsta rullid kaanega suletavasse hautamisnõusse, pannil aga kuumuta hakitud sibul ja tükedatud tomat.Lisa lihapuljong ja punane vein ning kuumuta keemiseni. Vala leem liharullidele ja hauta 150 kraadi juures 1,5-2 tundi.
Juurde võib pakkuda kartuleid. Sobivad ka hautatud köögiviljad.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment