Selles salatis (nagu paljudes minu teisteski retseptides) vali kogused ise. Midagi ära rikkuda pole võimalik, salat maitseb igal juhul imehea.
Vaja läheb:
1. rohelist salatit (hiina kapsas või jääsalat või lehtsalat või rucola või lollo rosso - mina teen tavaliselt ainult jääsalatist aga võib kasutada ka mitut erinevat)
2. tomateid või kirsstomateid
3. broilerifileed
4. röstsaia
5. Parmesani juustu (Võib aga ei pea lisama - sellest oleneb otseselt salati maksumus, sest seda kulub vähe aga poes on suht suured ja mõttetult kallid tükid)
6. võid
7. soola, pipart
8. Caesari kastet (Selveris on müügil kahte sorti: Felixi oma ja Svanso kaste parmesani juustuga)
Maitsesta kanafilee soola, pipra või sobivate maitseainetega ja küpseta õliga määritud ahjuvormis 40 minutit (180 kraadi juures). Jahuta ja tükelda.
Pane pannile tükk võid, sulata ning lisa purustatud küüslauk. Kuumuta paar minutit ja lisa siis kuubikuteks lõigatud röstsai. Prae kuldrpuuniks. Lase jahtuda. (Saiakuubikud ehk krutoonid on poes valmiskujul ka müügil- saab elu veel lihtsamaks teha.)
Tükelda tomatid ja roheline salat.
Sega omavahel kanafilee tükid, saiakuubikud, roheline salat ja tomat (sooi korral ka Parmesani juust) ning lisa Caesari salati kaste.
Võid teha kõik eeltööd varem ära ja kokku segada vahetult enne serveerimist.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment