Friday, May 7, 2010

Canpanello kana

Toidu nimetus tuleb sellest, et algses retseptis soovitatakse kasutada Canpanello juustu. Reaalses elus sobib ükskõik missugune juust:)

4 kanafileed
1 dl riivsaia
0,5 tl karrit
3 sl riivitud Campanello juustu
1 sl hakitud peterselli
1 sl pitsamaitseainet
1 tl soola
0,25 tl pipart
4 sl võid


Sega omavahel riivsai, karri, juust, petersell, pitsamaitseaine, sool ja pipar.
Keeruta kanafiesid riivsaiasegus, nii et need on täielikult kaetud.
/Kanafileed võib eelnevalt lõigata väiksemateks tükkideks ja lihahaamriga pehmemaks vasardada/
Sulata või ning kalla vormi või väiksemale ahjupannile, aseta sinna ka fileed. Kui riivsaiasegu jäi järele, raputa ülejääk kanale. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 40 minutit, vahepeal fileesid keerates. Kui ahjupann kipub kuivaks jääma, lisa veidi võid.

No comments:

Post a Comment