Wednesday, March 31, 2010

Munanuudlid sealihaga

Vajalikud ained potti lisamise järjekorras:
Õli - kuumuta haudepotis
Küüslauk - tükelda, lisa
Porgand - tükelda väikesteks kangideks, lisa
Sea välisfilee - tükelda kangideks, lisa
Hauta kuni liha on peaaegu pehme, maitsesta soola ja pipraga
Paprika - tükelda kangideks, lisa
Hauta kuni liha on täitsa pehme
Munanuudlid - keeda soolaga maitsestatud vees 2-3 minutit, lisa
Sega ja hauta mõni minut.
Maitsesta tsillipipra, tilliga kalamaitseaine ja sojakastmega.

Kasutan selles roas Santa Maria munanuudleid. Enne keema panemist tükeldan need käte vahel väiksemaks, siis on lihtsam süüa.
Kogused pole eriti olulised, sellepärast ma neid kirja ka ei pannud.

No comments:

Post a Comment