Minu sünnipäevakook:)
Kirjelduse järgi võiks arvata, et seda kooki on keeruline teha aga kui üks kord juba ära tehtud, siis tegelikult pole keerulist midagi.
Põhi:
250 g Digestive küpsiseid
100 g sulatatud võid
Täidis:
400 g maitsestamata toorjuustu
1,5 dl suhkrut
2 muna
1 sidruni riivitud koor
3 dl vaarikaid
50 g valget šokolaadi
3 dl hapukoort
3 sl suhkrut
Kaunistamiseks:
vaarikaid
50 g valget šokolaadi
Kuumuta ahi 175 kraadini. Purusta küpsised köögikombainis ja sega sulavõiga. Suru küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva 26 cm läbimõõduga köögivormi põhja. Küpseta 5-6 minutit. Täidise tegemiseks vahusta omavahel toasoe toorjuust, suhkur, munad ja riivitud sidrunikoor. Sega hulka vaarikad ja vala täidis koogipõhjale. Küpseta 30-35 minutit. Sulata valge šokolaad veevannil. Sega hapukoor suhkruga ja lisa sulatatud šokolaad. Määri ettevaatlikult koogile. Küpseta veel 15-20 minutit. Lase koogil jahtuda ja pane üheks ööks külma. Kaunista vaarikate ja riivitud valge školaadiga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment