Seda suppi tehti maal vanaema juures tihti: pood oli kaugel aga õue peal sibavaid kanasid piisavalt:)
Vaja läheb: 2 kanakoiba, kartulit, sibulat, porgandit, makarone, maitseaineid.
Keeda kanakoivad soolaga maitsestatud vees pehmeks, samal ajal hoolega vahtu korjates.
Samal ajal koori ja tükelda kartulid, porgandid ja sibul.
Kui kanaliha on pehme, siis tõsta koivad potist välja.
Potti aga lisa tükeldatud porgand ja sibul. (Sibula võib tükeldada aga võib ka potti keema panna terve sibula. Siis saab supp sibula maitse aga mitte sibulatükikesi supi sees.)
Natukese aja pärast lisa kartulitükid.
Maitsestamiseks sobib: puljongikuubik, kalamaitseaine tilliga, pipar, till, roheline sibul jne.
Kanasupile sobib lisada ka paprikat ja hapukurki, need peaks lisama siis porgandi ja sibulaga ühel ajal.
Porgandi ja sibula (paprika) võib ka eraldi pannil hautada ja siis supile lisada.
Till ja roheline sibul lisada siis, kui supp on valmis.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment