Wednesday, July 28, 2010

Kana-juustukaste

Tegelikult on hämmastav, et mõnes mu retseptis polegi juustu:) Selles igatahes on: kukeseentega merevaik.

500 g kanafileed
1 kanapuljongikuubik
1,5 dl kohvikoort või rõõska koort (35 % koorega tuleb muidugi maitsvam)
200 g kukeseentega merevaiku
basiilikut (eelistatult värsket aga sobib ka kuivatatud)
õli praadimiseks


Lõika kanafileed tükkideks ja pruunista need kiiresti õlis. Pudenda pannile puljongikuubik, lisa pisut vett ja hauta liha kaane all 2-3 minutit. Lisa koor ja merevaik ning hauta segades veel 5 minutit. Maitsesta kaste hakitud basiilikuga. Serveeri keedetud riisi või pasta ja värske salatiga.
(maitsestamiseks sobib lisada ka pestot)

No comments:

Post a Comment