Selle ja kõikide järgmiste suupistete retseptide eest tänud Üllele!:)
Poest vaja varuda:
želatiin 20 g
tuunikala vees 200 g
sidrun
kohupiim 200 g
hapukurk 30 g
kappar 10 g
juust 200 g
punane sibul
sool, pipar
Sellest kogusest saab umbes 12 tükki.
Valmsitamine:
1. Riivi juust ja pane kuhjakestena küpsetuspaberile ja küpseta 180 kraadini eelsoojendatud ahjus kuldpruuniks. Ahjust välja võttes aseta sulajuusturingike vormi või tassi, et moodustuks kausjas kuju.
2. Pane želatiin veega paisuma.
3. Pese sidrun ja pigista mahl välja.
4. Nõruta kala ja maitsesta kala sidrunimahla, soola ja pirpaga.
5. Sega kohupiim tuunikalaga. Haki kurk ja lisa koos kapparitega tuunikalasegusse.
6. Sulata želatiin vesivannil, lase veidi jahtuda ja lisa tuunikalasegusse.
7. Lase 15 minutit külmas seista.
8. Serveeri vaht juustukorvikestes. Kaunistuseks lisa sibularõngad.
* Korvikeste täiteks sobivad igausugused soolased segud ja salatid.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment